Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Een occasion kopen, leasen of financieren?

Wist je dat je naast het zakelijk of privé leasen van een occasion, ook bij Athlon terecht kunt voor het kopen of financieren van ex-leaseauto’s?

Zoek je nieuwe auto
Athlon CarOutlet - Koop je ex-leaseauto occasion online

  Vind jouw occasion bij Athlon

  Zoek je een goed onderhouden tweedehands auto voor een scherpe prijs?

  Athlon CarOutlet biedt ex-leaseauto’s aan. Elke occasion heeft slechts één eigenaar gehad en is gemiddeld 3,5 jaar oud. Bovendien is de onderhouds- en schadehistorie volledig bekend en is de gebruikte auto gecontroleerd volgens de 15 puntencheck. Een goedkope maar betrouwbare tweedehands auto vind je bij Athlon CarOutlet.

  Video afspelen

  Vraag eenvoudig jouw proefrit aan

  Heb je jouw droomauto gevonden? Vraag dan een proefrit aan en ontdek of deze occasion aan al jouw wensen voldoet. Hoe vraag je de proefrit aan? Vul hiervoor het online formulier in. Athlon CarOutlet zorgt er vervolgens voor dat de auto klaar staat. En wil je na de proefrit de tweedehands auto direct meteen mee naar huis nemen? Dat kan bij Athlon CarOutlet.

  Kom je liever niet naar Almere? Dat kan ook, wij kunnen je eenvoudig via WhatsApp of Facetime een virtuele rondleiding door de auto geven.

  Lees hoe wij werken

  Onze populaire occasions

  € 2.000 subsidie op elektrische occasions

  Wil je een tweedehands elektrische auto kopen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor particulieren. Hierbij ontvang je € 2.000 aan subsidie, als je kiest voor een elektrische, gebruikte, auto. Hier zijn enkele spelregels aan verbonden, die je hier vindt. Het aanbod elektrische occasions is divers bij Athlon CarOutlet en wisselt continu. Van het duurdere segment tot functionele stadsauto’s.
  Bekijk ons volledige elektrische assortiment en vraag eenvoudig online jouw proefrit aan.

  Bekijk de elektrische occasions

  Over ons

  Athlon CarOutlet is het occasioncenter van Athlon. Hier verkopen wij betrouwbare ex-leaseauto’s, die terug zijn gekomen na hun leaseperiode. Bij onze showroom vind je een ruim assortiment tweedehands auto’s op voorraad. Van kleine stadsauto’s tot riante bedrijfswagens. Van elektrisch tot diesel. We verwelkomen je graag bij Athlon CarOutlet in Almere.

  Een betrouwbare ex-leaseauto
  Standaard 15-puntencheck
  Direct meenemen? Dat kan!
  Klanten geven ons een 8.3
  Aangesloten bij BOVAG