• Blog en nieuws

  Athlon systemen beperkt bereikbaar op vrijdag 29 juni

  Van vrijdag 29 juni t/m maandag 2 juli verhuist Athlon haar datacenter, hierdoor zijn onze IT systemen beperkt beschikbaar. Je vraag of feedback via onderstaand formulier kan pas op maandag 2 juli in behandeling worden genomen. Wil je eerder een reactie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Excuses voor het ongemak.

  Lees meer

  Op vakantie met de auto: hoe pak je dat slim aan?

  Op vakantie met de auto
  Het is weer bijna zomervakantie en dat betekent dat we massaal op pad gaan! Ga jij dit jaar met de auto naar je vakantiebestemming? Dan hebben wij een aantal slimme tips voor je.
  Lees verder

  Het rijgedrag van mannen en vrouwen: wie rijdt er nu beter?

  Rijgedrag mannen en vrouwen
  Het rijgedrag van mannen en vrouwen is altijd een interessant discussiepunt. Zijn vrouwen nou echt zo slecht achter het stuur en is bumperkleven echt een mannending?
  Lees verder

  Pech onderweg: hoe los je dit veilig op?

  Pech onderweg Large
  Het kan iedereen gebeuren. Je hebt pech. Erg vervelend en het kan ook best beangstigend zijn als je je auto vellig moet parkeren, terwijl iedereen hard langs je heen rijdt. In deze blog vind je een aantal tips hoe je jezelf in veiligheid kan brengen
  Lees verder

  Elektrisch rijden

  Elektrisch rijden
  Elektrische auto’s zijn bezig met een opmars. In 2016 rijden er al 91.000 elektrische auto’s in Nederland. Welke soorten elektrische auto’s zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische auto?
  Lees verder

  Auto apps: Welke zijn de moeite waard om te gebruiken?

  Blog_AutoApps_640x420
  Sinds het begin van de smartphones zijn er talloze apps op de markt gekomen. Voor ieder onderwerp is er wel een app. Zo ook voor de auto. In dit artikel nemen wij een aantal van deze auto apps onder de loep.
  Lees verder 

  Ga jij op wintersport? Met deze tips en trucs kom jij veilig op je bestemming aan.

  Op wintersport
  Het is weer de tijd van het jaar! Wintersport! Waar moet je allemaal op letten als je met de auto op wintersport gaat?
  Lees verder

  De beste tips en trucs om je auto winterklaar te maken

  Uw auto winterklaar
  De winter staat weer voor de deur! De Hollandse winter is dan misschien niet meer wat ze geweest is, maar dat neemt niet weg dat je auto wel wat preventieve aandacht kan gebruiken. Maak je auto winterklaar en je voorkomt ergernissen en problemen en je rijdt ‘s ochtends gewoon weg.
  Lees verder

  Auto kopen verschil tussen mannen en vrouwen

  Auto kopen! Het verschil tussen mannen en vrouwen
  Als vrouwen en mannen een auto willen kopen letten ze vaak op bepaalde aspecten. Vrouwen hechten meer waarde aan de staat van de banden, het onderhoud en de garantie. Mannen daarentegen kijken liever naar het uiterlijk van de auto. Vrouwen hechten minder aan een specifiek merk van een auto en mannen vinden dat weer wel belangrijk.
  Lees verder

  Tips voor het kopen van een occasion

  autokopensmall
  Wil je een occasion kopen? Dan is het belangrijk dat je veel uitzoekt. Weet jij waar je op moet letten bij het kopen van een auto? Wij geven je een aantal tips.
  Lees verder

  Athlon Tour of the Century (publieksdag)

  Athlon 100 jaar
  Ben je gek op auto’s? Dan mag je de Athlon Tour of the Century op zondag 18 september niet missen. Ter gelegenheid van ons 100 jarig bestaan zetten wij 100 auto’s, van 100 verschillende bouwjaren (van 1916 tot 2016) op de weg.
  Meer informatie

  Op vakantie met kinderen

  Reizen met kinderen
  Het is weer bijna zover! De vakantieperiode ligt om de hoek. Ga jij dit jaar op vakantie met je gezin? Dan zijn er een aantal regels en tips waar je veel aan kan hebben.
  Lees de tips

  12 tips om zuiniger te rijden

  zuinigrijdensmall
  Wist je dat je door zuinig rijden maar liefst 10% op je brandstofverbruik kunt besparen? Je rijdt zo 100 kilometer meer op een tank. Daarnaast is het beter voor je auto en veiliger. Je houdt immers veel meer rekening met het overige verkeer. Kortom zuinig rijden is goed voor je portemonnee en het milieu. Maar hoe rij je zuinig?
  Lees de zuinigheidstips

  Tips proefrit maken!

  tipssmall
  Je hebt een auto op het oog en bent enthousiast. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe auto of occasion het is altijd verstandig om eerst een proefrit te maken. Bij een nieuwe auto kijk je vooral of hij aan je wensenlijst voldoet, bij een gebruikte auto controleer je ook op de werking van de auto. Maar waar moet je op letten bij het maken van een proefrit? Wij geven je enkele handige tips.
  Lees de handige tips


  Blinkende bolide

  wassensmall

  Met de lente in aantocht wordt het wassen van je auto weer een stuk aangenamer. Voor het beste resultaat was je je auto met de hand. Het is even een werkje, maar dan heb je ook echt een blinkende bolide. Ben je het wassen met de hand verleerd of heb je het nog nooit gedaan? Het volgende stappenplan helpt je op weg.
  Lees de wastips

 • Bekijk hier ons grote aanbod Top-Occasions