Blog en nieuws

 • Blog en nieuws

  Maatregelen COVID-19 bij Athlon Car Outlet

  Voor uw en onze veiligheid heeft Athlon Car Outlet voorzorgsmaatregelen getroffen conform de RIVM-richtlijnen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn.

  Lees verder

  Top 10 occasions

  Hier vind je een overzicht van de tien populairste tweedehands auto's, geselecteerd door het verkoopteam van Athlon Car Outlet. Wat maakt deze occasions zo aantrekkelijk? Wij leggen het je graag uit. 
  Lees verder

  Op vakantie met de auto: hoe pak je dat slim aan?

  Het is weer bijna vakantie en dat betekent dat we massaal op pad gaan. Ga jij dit jaar met de auto naar je vakantiebestemming? Dan heeft Athlon een aantal slimme tips voor je.

  Lees verder

  Het rijgedrag van mannen en vrouwen: wie rijdt er nu beter?

  Het rijgedrag van mannen en vrouwen is altijd een interessant discussiepunt. Zijn vrouwen nou echt zo slecht achter het stuur en is bumperkleven echt een mannending?

  Lees verder

  Pech onderweg: hoe los je dit veilig op?

  Het kan iedereen gebeuren. Je hebt pech. Erg vervelend en het kan ook best beangstigend zijn als je je auto vellig moet parkeren, terwijl iedereen hard langs je heen rijdt. In deze blog vind je een aantal tips hoe je jezelf in veiligheid kan brengen

  Lees verder

  Elektrisch rijden

  Elektrische auto’s zijn bezig met een opmars. In 2016 reden er al 91.000 elektrische auto’s in Nederland. Welke soorten elektrische auto’s zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische auto?

  Lees verder


  Ga jij op wintersport? Met deze tips en trucs kom jij veilig op je bestemming aan.

  Ben jij een echte liefhebber van de zon of is jouw favoriete vakantie er eentje in de sneeuw? Wintersport is al jaren een erg populaire vakantievorm. Maar, waar moet je allemaal op letten als je met de auto op wintersport gaat?

  Lees verder

  De beste tips en trucs om je auto winterklaar te maken

  De winter staat weer voor de deur! De Hollandse winter is dan misschien niet meer wat ze geweest is, maar dat neemt niet weg dat je auto wel wat preventieve aandacht kan gebruiken. Maak jouw auto winterklaar en je voorkomt ergernissen en problemen en je rijdt ‘s ochtends gewoon weg.

  Lees verder

  Occasion kopen verschil tussen mannen en vrouwen

  Als vrouwen en mannen een auto willen kopen letten ze vaak op bepaalde aspecten. Vrouwen hechten meer waarde aan de staat van de banden, het onderhoud en de garantie. Mannen daarentegen kijken liever naar het uiterlijk van de auto. Vrouwen hechten minder aan een specifiek merk van een auto en mannen vinden dat weer wel belangrijk.

  Lees verder

  Tips voor het kopen van een occasion

  Wil je een occasion kopen? Dan is het belangrijk dat je veel uitzoekt. Weet jij waar je op moet letten bij het kopen van een auto? Wij geven je een aantal tips.

  Lees verder

  Op vakantie met kinderen

  Het is weer bijna zover! De vakantieperiode ligt om de hoek. Ga jij dit jaar op vakantie met je gezin? Dan zijn er een aantal regels en tips waar je veel aan kan hebben.

  Lees de tips

  12 tips om zuiniger te rijden

  Wist je dat je door zuinig rijden maar liefst 10% op je brandstofverbruik kunt besparen? Je rijdt zo 100 kilometer meer op een tank. Daarnaast is het beter voor je auto en veiliger. Je houdt immers veel meer rekening met het overige verkeer. Kortom zuinig rijden is goed voor je portemonnee en het milieu. Maar hoe rij je zuinig?

  Lees de zuinigheidstips

  Tips proefrit maken!

  Je hebt een auto op het oog en bent enthousiast. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe auto of occasion het is altijd verstandig om eerst een proefrit te maken. Bij een nieuwe auto kijk je vooral of hij aan je wensenlijst voldoet, bij een gebruikte auto controleer je ook op de werking van de auto. Maar waar moet je op letten bij het maken van een proefrit? Wij geven je enkele handige tips.

  Lees de handige tips

  Blinkende bolide

  Met de lente in aantocht wordt het wassen van je auto weer een stuk aangenamer. Voor het beste resultaat was je je auto met de hand. Het is even een werkje, maar dan heb je ook echt een blinkende bolide. Ben je het wassen met de hand verleerd of heb je het nog nooit gedaan? Het volgende stappenplan helpt je op weg. 

  Lees de wastips

 • Direct zoeken Bekijk hier ons ruime aanbod occasions