Top 10 occasions

 • Ben je op zoek naar een tweedehands auto, maar weet je niet zo goed welk model bij jouw wensen past? Of ben je benieuwd naar de mening van een expert? Het verkoopteam van Athlon Car Outlet heeft een selectie gemaakt met populaire occasions. Dit zijn tweedehands auto’s van verschillende groottes en prijsklassen. Waarom zijn deze modellen zo in trek? En welke uitvoeringen zijn dit dan eigenlijk? Je vindt het in onze top 10.

  1. Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

  Dit model is dé hardloper binnen ons assortiment. Deze luxueuze ex-leaseauto staat voor comfort en charme. Een elegant design en mooie vormen, vanbinnen en vanbuiten. Een stijlvolle tweedehands auto met klasse.
  Bekijk hier de occasions.

  2. BMW 3 Serie Sedan 

  Op een stevige tweede plaats staat de BMW 3 Serie Sedan. Dit model is een betrouwbare keuze, waarbij je geniet van meer vermogen maar minder uitstoot. Een zuinige occasion waar je veel plezier aan zal beleven. 
  Bekijk hier de occasions.

  3. Volkswagen Golf Variant

  Ben je op zoek naar een praktische occasion met veel functionaliteiten? Dan is de Volkswagen Golf Variant het passende antwoord. Deze praktische gezinsauto is riant en vriendelijk geprijsd. Wat wil je nog meer als tweedehands auto?
  Bekijk hier de occasions.

  4. BMW 3 Serie Touring

  Ook de BMW 3 Serie Touring scoort goed in dit top 10-lijstje. Deze kwalitatieve occasion is betrouwbaar, uniek en sportief. Een prestatiegericht model met een kenmerkend en elegant uiterlijk.
  Bekijk hier de occasions.

  5. Ford Focus Wagon

  Zoek je een degelijke occasion waar je op kunt bouwen? Kies voor de Ford Focus Wagon en ervaar ultieme functionaliteit. Dit model staat niet voor niets op de vijfde plaats van de top 10-lijst met occasions. De Ford Focus Wagon is betaalbaar, riant en handig in gebruik.
  Bekijk hier de occasions.

  6. Mitsubishi Outlander

  Ben je op zoek naar een stoere SUV voor een betaalbare prijs? De Mitsubishi Outlander is de oplossing. Deze occasions zijn riant en functioneel ineen. Kies je voor de benzine-variant of past de duurzame Mitsubishi Outlander PHEV beter bij je?
  Bekijk hier de occasions.

  7. Volkswagen Polo

  De Volkswagen Polo is al jaren een grote favoriet. En dat is niet voor niets. De Volkswagen Polo staat voor Duitse degelijkheid, pure kwaliteit en is daarnaast waardevast. Kortom, een zeer betrouwbare tweedehands auto.
  Bekijk hier de occasions.

  8. Audi A3

  De Audi A3 staat voor sportiviteit gecombineerd met elegantie. Een fraai design, vanbinnen en vanbuiten. En bovenal: een expressieve uitstraling. Past de Audi A3 Sportback of de Audi A3 Limousine beter bij jouw wensen? Ga zelfverzekerd de weg op en kies voor een betrouwbare tweedehands Audi A3 bij Athlon Car Outlet.
  Bekijk hier de occasions.

  9. Opel Astra Sports Tourer

  Ben je op zoek naar een functionele occasion? Kies voor de Opel Astra Sports Tourer. Wij omschrijven dit model als dé ideale gezinsauto. Je profiteert van veel ruimte, de auto is praktisch in gebruik en bovenal betaalbaar.
  Bekijk hier de occasions.

  10. Citroën C1

  We ronden onze top 10-lijst met tweedehands auto’s af met de Citroën C1. Deze compacte stadsauto is dynamisch, praktisch en charmant. Een ideale occasion als je zoekt naar een zuinig vervoersmiddel, dankzij gunstig brandstofverbruik en lage onderhoudskosten.
  Bekijk hier de occasions.