Athlon E-Mobility

Garantie op je occasion

  Happy couple in leasecar

  Een occasion met een helder verleden, gecontroleerd op 15 punten

  Het is goed om te weten dat Athlon een keuring doet voordat de auto in de verkoop gaat. Athlon noemt dit een 15-puntencheck. Elke occasion in de showroom van Athlon CarOutlet heeft deze check met succes doorstaan. 

  Athlon CarOutlet verkoopt occasions die standaard geleverd worden met een wettelijke garantie van zes maanden op de motor en versnellingsbak. Door deze garantie sta je als koper van de tweedehands auto stevig in je schoenen. 

  Bij Athlon CarOutlet kun je kiezen voor een servicepakket met BOVAG garantie (het Premiumpakket). Voor een klein bedrag kies je zo voor nóg meer zekerheid. Een ander mogelijkheid is om te kiezen voor een tweedehands auto die door Athlon CarOutlet wordt aangeboden met de ANWB garantie.

  BOVAG garantie

  De BOVAG garantie geldt voor een periode van zes maanden met een maximum van 15.000 kilometer vanaf het moment waarop de auto op jouw naam is gesteld. Is reparatie nodig? Dan kun je contact opnemen met je Athlon adviseur die je verwijst naar een passend garagebedrijf. Let op: banden, ramen en audio- en telecommunicatieapparatuur vallen niet onder deze garantie en Athlon CarOutlet betaalt alleen rechtstreeks uit aan de garage. Je kunt rekeningen die je zelf hebt betaald dus niet bij ons declareren. De BOVAG garantie is van toepassing bij het Premiumpakket.

  ANWB Garantie

  De ANWB Garantie biedt een zeer uitgebreide garantie op occasions, die door de ANWB zorgvuldig zijn geselecteerd bij haar partners. Athlon CarOutlet is een geselecteerde partner van ANWB. Gaat er toch iets kapot? Dan wordt dit onafhankelijk en zonder financieel belang door een gespecialiseerde derde partij voor je afgehandeld. De ANWB garantie is alleen van toepassing op door ons geselecteerde auto’s met het ANWB label.