• Garantie

  Je kunt kiezen voor een servicepakket, waarmee je 3 maanden Athlon garantie op de motor en versnellingsbak krijgt (Pluspakket) of 6 maanden BOVAG garantie (Premiumpakket). Voor een klein bedrag kies je zo voor nóg meer zekerheid.

  Athlon garantie

  Athlon garantie geldt op de motor en versnellingsbak voor een periode van 3 maanden met een maximum van 15.000 kilometer vanaf het moment waarop de auto op jouw naam is gesteld. Is reparatie nodig? Dan kun je contact opnemen met je Athlon adviseur die je verwijst naar een passend garagebedrijf. Athlon Car Outlet betaalt alleen rechtstreeks uit aan de garage. Je kunt rekeningen die je zelf hebt betaald dus niet bij ons declareren.

  BOVAG garantie

  De BOVAG garantie geldt voor een periode van 6 maanden met een maximum van 15.000 kilometer vanaf het moment waarop de auto op jouw naam is gesteld. Is reparatie nodig? Dan kun je contact opnemen met je Athlon adviseur die je verwijst naar een passend garagebedrijf. Let op: banden, ramen en audio- en telecommunicatieapparatuur vallen niet onder deze garantie en Athlon Car Outlet betaalt alleen rechtstreeks uit aan de garage. Je kunt rekeningen die je zelf hebt betaald dus niet bij ons declareren.

 • Bekijk hier ons grote aanbod Top-Occasions