Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Jouw occasion verzekeren? Dat kunnen we regelen.

Man And Woman In Office

  Verzekeren

  Je denkt natuurlijk liever niet aan schade aan jouw nieuwe auto. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan wil je verzekerd zijn van een goede afhandeling. Athlon CarOutlet werkt daarom samen met Allianz Nederland. Deze verzekeringsmaatschappij valt onder de Allianz Group: één van de grootste verzekeraars ter wereld. Neem een verzekering bij Allianz en profiteer van een uitgebreide dekking en een excellente service tegen een voordelig tarief. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke korting dankzij een collectief contract tussen Athlon CarOutlet en Allianz.

  De belangrijkste voordelen van een autoverzekering via Allianz:

  • Je profiteert van een hoge collectiviteitskorting (ruim 30%) op de basistarieven.
  • Een hoge no-claimkorting bij aanvang verzekering.
  • Je profiteert van een aanschafwaarderegeling als je auto volledig casco verzekerd is én jonger dan zes jaar is. Je ontvangt tot drie jaar, na aankoop van de auto, de aanschafwaarde terug. De bijkomende voorwaarden zijn hierbij: de auto is inclusief btw verzekerd en de oorspronkelijke nieuwwaarde van de auto is lager dan € 50.000.
  • Je schiet het schadebedrag niet voor. Allianz betaalt de reparateur rechtstreeks.

  Wil je meer informatie of online jouw premie berekenen? Kijk dan op de website van Allianz.

  Disclaimer: de exacte dekking wordt bepaald door het polisblad in combinatie met de van toepassing zijnde polisvoorwaarden. Let op: deze verzekering is alleen bestemd voor particulier gebruik.

  Bekijk onze ex-leaseauto's