Voordelen

 • De voordelen van Athlon Car Outlet

  Ben je nieuwsgierig naar onze voordelen? Naast onderstaande punten biedt Athlon Car Outlet altijd jou een scherpe prijs aan. Wij werken niet met een tussenhandel en de occasions komen rechtstreeks uit hun leaseperiode. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden en daar profiteer jij van. Hieronder wordt elk voordeel kort toegelicht.

  Voordeel 1: een jong gebruikte ex-leaseauto

  De occasions bij Athlon Car Outlet zijn gemiddeld 3,5 jaar oud. Wij bieden jong gebruikte ex-leaseauto aan, in zeer goede staat. 

  Voordeel 2: afkomstig van eerste eigenaar

  Elke ex-leaseauto in het assortiment komt rechtstreeks van de eerste eigenaar. Wij weten dus exact wat er is gebeurd met de occasion.

  Voordeel 3: onderhouds- en schadehistorie bekend

  Aanvullend op het derde voordeel, weet Athlon dus ook de onderhouds- en schadehistorie. En dit delen we ook met jou. Je vindt deze gegevens als je een specifieke auto selecteert, onder het kopje ‘Onderhoudsbeurten’.

  Voordeel 4: uitvoerig gecheckt door onze inspecteurs

  Elke ex-leaseauto wordt aan een strenge keuring onderworpen, voordat de occasion een plekje krijgt in de showroom van Athlon Car Outlet. Wij noemen dit de 15-puntencheck. Meer informatie over deze 15-puntencheck vind je hier.

  Voordeel 5: occasion thuisbezorgen is mogelijk

  Bij Athlon Car Outlet is het ook mogelijk om jouw net aangekochte auto thuis te laten bezorgen. Jij geeft een gewenste dag en tijdstip aan en wij regelen de rest voor slechts € 95,-. De auto is dan al  op naam gezet, dus je kan er meteen mee rijden. Handig, toch?

  Voordeel 6: try, buy, drive: ga direct op weg

  Het is mogelijk om direct na aanschaf jouw nieuwe (tweedehands) auto mee te nemen. Zo kan jij meteen genieten van jouw aankoop.

  Voordeel 7: oude auto inruilen? Dat kan!

  Wil je jouw oude auto inruilen voor een nieuwer exemplaar? Dat kan eenvoudig bij Athlon Car Outlet.