Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

7 voordelen van het kopen van onze occasions

Omdat we niet werken met dure showrooms of een tussenhandel, kunnen we de prijs veel lager houden dan de meeste autodealers. Je profiteert direct!

Bekijk het aanbod
Men in convertible leasecar

Athlon CarOutlet

  De voordelen van Athlon CarOutlet

  Icon New Cars

  Een jong gebruikte ex-leaseauto

  De occasions bij Athlon CarOutlet zijn gemiddeld 3,5 jaar oud. Wij bieden jong gebruikte ex-leaseauto aan, in zeer goede staat.
  Icon Safety

  Afkomstig van eerste eigenaar

  Elke ex-leaseauto in het assortiment komt rechtstreeks van de eerste eigenaar. Wij weten dus exact wat er is gebeurd met de occasion.
  Icons business contract

  Onderhouds- en schadehistorie bekend

  Aanvullend op het derde voordeel, weet Athlon dus ook de onderhouds- en schadehistorie. En dit delen we ook met jou. Je vindt deze gegevens als je een specifieke auto selecteert, onder het kopje ‘Onderhoudsbeurten’.
  Icon Repair Maintenance

  Uitvoerig gecheckt door onze inspecteurs

  Elke ex-leaseauto wordt aan een strenge keuring onderworpen, voordat de occasion een plekje krijgt in de showroom van Athlon CarOutlet. Wij noemen dit de 15-puntencheck.
  Icons Free Home Delivery

  Occasion thuisbezorgen is mogelijk

  Bij Athlon CarOutlet is het ook mogelijk om jouw net aangekochte auto thuis te laten bezorgen. Jij geeft een gewenste dag en tijdstip aan en wij regelen de rest voor slechts € 95,-. De auto is dan al op naam gezet, dus je kan er meteen mee rijden. Handig, toch?
  Icon Rental Car

  Try, buy, drive: ga direct op weg

  Het is mogelijk om direct na aanschaf jouw nieuwe (tweedehands) auto mee te nemen. Zo kan jij meteen genieten van jouw aankoop. Ook kan je de auto online bestellen.
  Icon car

  Oude auto inruilen? Dat kan!

  Wil je jouw oude auto inruilen voor een nieuwer exemplaar? Dat kan eenvoudig bij Athlon CarOutlet.