Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Een BMW occasion kopen?

Bekijk alle BMW occasions van Athlon CarOutlet en ervaar de sportieve klasse.

  Reset filters

  Occasions (200)

   
  • Onderhoudshistorie volledig bekend
  • Direct meenemen? Dat kan!
  • Klanten geven ons een 8.3
  52 / 200 uitvoeringen

  Ons aanbod van BMW occasions

  BMW is een stoer merk met indrukwekkende techniek. Het uiterlijk van de BMW is gestroomlijnd en sportief. De BMW modellen zijn uitgerust met krachtige motoren en ze bieden een combinatie van comfort en dynamiek.

  Je vindt bij Athlon CarOutlet een uitgebreid aanbod aan tweedehands BMW’s. De Athlon occasions zijn ex-leaseauto’s en worden door onze monteurs gekeurd bij inname. Je hebt dus de garantie dat je occasion altijd in goede staat verkeerd. Wil je na aankoop van je tweedehands BMW verzekerd blijven van goed onderhoud? Kies dan één van de drie servicepakketten van de Athlon CarOutlet. Zo kan je bij ons terecht voor al het onderhoud van je tweedehands BMW en dat voor een vast bedrag per maand. Bovendien: onze occasions zijn écht tweedehands en gemiddeld niet ouder dan 3,5 jaar. Toch een fijne gedachte!

  Over ons

  Athlon CarOutlet is het occasioncenter van Athlon. Hier verkopen wij betrouwbare ex-leaseauto’s, die terug zijn gekomen na hun leaseperiode. Wij hebben een ruim assortiment tweedehands auto’s op voorraad. Van kleine stadsauto’s tot riante bedrijfswagens. Van elektrisch tot diesel. 

  Een betrouwbare ex-leaseauto
  Standaard 15-puntencheck
  Direct meenemen? Dat kan!
  Klanten geven ons een 8.3
  Aangesloten bij BOVAG