Hybride en elektrische occasions

 • Hybride en elektrische occasions

  Een elektrische tweedehands auto

  Ben je op zoek naar een tweedehands auto met een blik op de toekomst? Kies dan voor een (semi-)elektrische occasion bij Athlon Car Outlet. Wij hebben een ruim aanbod gebruikte elektrische auto’s en hybrides voor een scherpe prijs. En als je kiest voor Athlon Car Outlet, krijg je een gratis laadpas cadeau!

  Bekijk de elektrische en plug-in hybride occasions

  Gratis laadpas cadeau

  Een elektrische tweedehands auto kopen bij Athlon Car Outlet heeft meerdere voordelen. Naast het scherpe tarief, koop je een occasion waarvan het onderhoudsverleden bekend is. Daarnaast mag je de auto meteen meenemen en kan je direct op pad, waardoor het extra fijn is dat je de laadpas cadeau krijgt. Deze gratis laadpas geeft jou toegang tot ruim 80.000 laadpalen in heel Europa. De beschikbare laadpalen zijn zichtbaar via de NewMotion-app.

  Laadoplossing thuis

  Mocht je jouw occasion ook thuis willen opladen, dan kan dat met een eigen laadpaal. NewMotion is een partner van Athlon Car Outlet en geeft je, geheel vrijblijvend, een advies over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

  Merken

  Bij Athlon Car Outlet vind je een ruim assortiment elektrische en hybride occasions. Dit zijn betrouwbare ex-leaseauto’s, die terug zijn gekomen van de eerste eigenaar. Je vindt hier ons (semi-)elektrische aanbod.

  Bekijk de elektrische en plug-in hybride occasions