Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Een Mercedes-Benz occasion kopen?

Bekijk alle Mercedes-Benz occasions van Athlon CarOutlet. 

  Reset filters

  Occasions (155)

   
  • Onderhoudshistorie volledig bekend
  • Direct meenemen? Dat kan!
  • Klanten geven ons een 8.3
  52 / 155 uitvoeringen

  Ons aanbod van Mercedes-Benz occasions

  Klasse en kwaliteit. Dat is Mercedes-Benz. Het bieden van de beste auto’s. De modellen van Mercedes-Benz hebben een strak design, zijn betrouwbaar en bieden comfort. De vooruitstrevende technologie zie je terug in de verschillende modellen.

  Je vindt bij Athlon Car Outlet een uitgebreid aanbod aan tweedehands Mercedes-Benz. Ex-leaseauto's die terug zijn gekomen uit hun eerste leaseperiode en nu beschikbaar zijn als occasion. Elke occasion heeft maar één eigenaar gehad bij ons, waardoor je weet wat je koopt. De onderhoudsgeschiedenis is bekend en wij hebben de 2dehands auto gekeurd. Zekerheid voor de koper, waarbij ons principe try, buy, drive centraal staat. Heb je een proefrit gemaakt en beviel die? Je mag hem na aankoop meteen meenemen!

  Over ons

  Athlon CarOutlet is het occasioncenter van Athlon. Hier verkopen wij betrouwbare ex-leaseauto’s, die terug zijn gekomen na hun leaseperiode. Wij hebben een ruim assortiment tweedehands auto’s op voorraad. Van kleine stadsauto’s tot riante bedrijfswagens. Van elektrisch tot diesel. 

  Een betrouwbare ex-leaseauto
  Standaard 15-puntencheck
  Direct meenemen? Dat kan!
  Klanten geven ons een 8.3
  Aangesloten bij BOVAG