Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Een Renault occasion kopen?

Bekijk alle Renault occasions van Athlon CarOutlet.

  Reset filters

  Occasions (195)

   
  • Onderhoudshistorie volledig bekend
  • Direct meenemen? Dat kan!
  • Klanten geven ons een 8.3
  52 / 195 uitvoeringen

  Ons aanbod van Renault occasions

  Op zoek naar een comfortabele gezinsauto? Dan is Renault het merk. Renault focust zich op veiligheid en comfortabel reizen. De modellen hebben allemaal een toonaangevend design en hebben een toegankelijke prijs.

  Bij Athlon Car Outlet vind je een ruim assortiment ex-leaseauto’s van het merk Renault. Tweedehands modellen die terug zijn gekomen uit hun eerste leaseperiode en nu beschikbaar zijn als occasion. Elke occasion heeft maar één eigenaar gehad bij ons, waardoor je weet wat je koopt. De onderhoudsgeschiedenis is bekend en wij hebben de 2dehands auto gekeurd. Zekerheid voor de koper, waarbij ons principe try, buy, drive centraal staat. Heb je een proefrit gemaakt en beviel die? Je mag hem na aankoop meteen meenemen!

  Over ons

  Athlon CarOutlet is het occasioncenter van Athlon. Hier verkopen wij betrouwbare ex-leaseauto’s, die terug zijn gekomen na hun leaseperiode. Wij hebben een ruim assortiment tweedehands auto’s op voorraad. Van kleine stadsauto’s tot riante bedrijfswagens. Van elektrisch tot diesel. 

  Een betrouwbare ex-leaseauto
  Standaard 15-puntencheck
  Direct meenemen? Dat kan!
  Klanten geven ons een 8.3
  Aangesloten bij BOVAG