Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Een Tesla occasion kopen?

Bekijk alle elektrische Tesla occasions van Athlon CarOutlet.

  Reset filters

  Occasions (104)

   
  • Onderhoudshistorie volledig bekend
  • Direct meenemen? Dat kan!
  • Klanten geven ons een 8.3
  52 / 104 uitvoeringen

  Ons aanbod van Tesla occasions

  De elektrische modellen van het merk Tesla zijn innovatief en zeer compleet uitgerust. Tesla is een voorloper op het gebied van elektrische auto's met een grote actieradius. Het accupakket wordt altijd door Athlon CarOutlet getest.

  Athlon CarOutlet heeft vaak verschillende auto’s van het merk Tesla in zijn assortiment. Deze occasions zijn zeer betrouwbaar, doordat ze slechts één eigenaar hebben gehad. Een tweedehands elektrische auto die bij inname door een strikte innameprocedure is gegaan. Deze ex-leaseauto’s verkeren in goede staat, waarbij de gehele onderhoudshistorie bekend is. Zoek dus niet verder naar jouw 2dehands Tesla maar bekijk het aanbod van Athlon CarOutlet. Of je nu zoekt naar een elektrische Model S, 3 of X, wij hebben ze.

  Over ons

  Athlon CarOutlet is het occasioncenter van Athlon. Hier verkopen wij betrouwbare ex-leaseauto’s, die terug zijn gekomen na hun leaseperiode. Wij hebben een ruim assortiment tweedehands auto’s op voorraad. Van kleine stadsauto’s tot riante bedrijfswagens. Van elektrisch tot diesel. 

  Een betrouwbare ex-leaseauto
  Standaard 15-puntencheck
  Direct meenemen? Dat kan!
  Klanten geven ons een 8.3
  Aangesloten bij BOVAG