Een betrouwbare ex-leaseauto
Klanten geven ons een 8.3 ★★★★★
Direct meenemen? Dat kan!

Over Athlon CarOutlet

Athlon locatie Nederland - Almere

  Wij verkopen ex-leaseauto's van de eerste eigenaar

  Zoek je een betrouwbare tweedehands auto? Athlon Car Outlet biedt een ruim assortiment ex-leaseauto's aan, rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Dit occasioncenter maakt onderdeel uit van Athlon. Al ruim 100 jaar zijn wij een autoriteit op het gebied van autoleasing. Athlon maakt onderdeel uit van Daimler Financial Services (het bedrijf achter Mercedes-Benz). Jouw voordelige occasion vind je bij Athlon Car Outlet, dankzij ons ruime assortiment. Denk hierbij aan merken als Mercedes-Benz, Renault, Volvo, Ford en Volkswagen. En dit is slechts een kleine greep uit ons brede tweedehands aanbod.

  Try, buy, drive

  Athlon CarOutlet biedt je een uniek concept aan, waarbij jouw keuze centraal staat. Rijd je het liefst meteen weg in je nieuwe occasion? Haal je de tweedehands auto liever later op of wil je hem laten bezorgen? Het is allemaal mogelijk bij Athlon CarOutlet. Maak een proefrit en bevalt de ex-leaseauto je? Dan kun je ‘m meteen meenemen! Try, buy, drive: welk 2dehands model heb jij op het oog?

  Een betrouwbare auto

  De gemiddelde tweedehands auto bij Athlon Car Outlet is 3,5 jaar oud. Een jonge betrouwbare auto, mede doordat deze ex-leaseauto maar één eigenaar heeft gehad. Elke occasion wordt gecontroleerd n.a.v. onze 15-puntencheck

  Garantie

  Athlon CarOutlet verkoopt occasions, standaard geleverd met een wettelijke garantie van zes maanden op je motor en versnellingsbak. Door deze garantie sta je als koper van de tweedehands auto steviger in je schoenen. Daarnaast is Athlon aangesloten bij BOVAG.

  Indien je kiest voor het premiumpakket bij Athlon CarOutlet, dan is een BOVAG Garantie van zes maanden inbegrepen. Dit betekent dat alle kosten (zowel onderdelen en man-uren) worden gedekt, indien er zich gebreken voordoen die tijdens de koop nog niet te zien waren. Deze garantie geldt voor gebreken die tijdens de garantieperiode al bestonden of zijn ontstaan. Een fijne gedachte, zodat je nog meer kunt genieten van jouw nieuwe aankoop.

  People repairing a car

  Innamerapport van TÜV

  Van elke tweedehands auto wordt voor verkoop een innamerapport gemaakt, aan de hand van de gestelde TÜV-normen. TÜV Nord toetst continu of Athlon CarOutlet zich houdt aan de gestelde eisen. Heb je een occasion op het oog bij Athlon CarOutlet? Dan weet je zeker dat deze 2dehands auto in het bezit is van een innamerapport van TÜV.

  Guy maintains a carwheel

  Athlon CarOutlet is aangesloten bij BOVAG

  Athlon CarOutlet verkoopt occasions die standaard geleverd worden met een wettelijke garantie van zes maanden op de motor en versnellingsbak. Door deze garantie sta je als koper van de tweedehands auto stevig in je schoenen

  Daarnaast kan je ook kiezen voor een servicepakket met BOVAG garantie (het Premiumpakket). Voor een klein bedrag kies je zo voor nóg meer zekerheid.

  • Zekerheid
  • Hulp bij klachten
  • Duidelijke taal
  • Garantie