• Over ons

  Op zoek naar een betrouwbare, maar voordelige tweedehands auto? Athlon Car Outlet biedt een ruim assortiment ex-lease auto’s aan, rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Dit occasioncenter maakt onderdeel uit van Athlon: al ruim 100 jaar een autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Athlon Car Outlet biedt een ruim assortiment occasions aan voor een voordelige prijs. Kies bijvoorbeeld voor een Mercedes-Benz, Renault, Volvo of toch een Ford. En dit is slechts een kleine greep uit ons brede tweedehands aanbod.

  Try, buy, drive

  Athlon Car Outlet biedt je een uniek concept aan, waarbij jouw keuze centraal staat. Rijd je het liefst meteen weg in je nieuwe occasion? Of haal je de tweedehands auto liever later op? Het is allemaal mogelijk bij Athlon Car Outlet. Maak een proefrit en bevalt de ex-lease auto je? Dan kun je ‘m meteen meenemen! Try, buy, drive: welk 2dehands model heb jij op het oog?

  Een betrouwbare auto

  De gemiddelde tweedehands auto bij Athlon Car Outlet is 3,5 jaar oud. Een jonge betrouwbare auto, mede doordat deze ex-lease auto maar één eigenaar heeft gehad. Elke occasion wordt gecontroleerd n.a.v. onze 15-puntencheck

  Garantie

  Athlon Car Outlet verkoopt occasions, standaard geleverd met een wettelijke garantie van zes maanden op je motor en versnellingsbak. Door deze garantie sta je als koper van de tweedehands auto steviger in je schoenen. Daarnaast is Athlon aangesloten bij BOVAG.

  Indien je kiest voor het premiumpakket bij Athlon Car Outlet, dan is een BOVAG Garantie van zes maanden inbegrepen. Dit betekent dat alle kosten (zowel onderdelen en man-uren) worden gedekt, indien er zich gebreken voordoen die tijdens de koop nog niet te zien waren. Deze garantie geldt voor gebreken die tijdens de garantieperiode al bestonden of zijn ontstaan. Een fijne gedachte, zodat je nog meer kunt genieten van jouw nieuwe aankoop.

  Innamerapport van TÜV

  Van elke tweedehands auto wordt voor verkoop een innamerapport gemaakt, aan de hand van de gestelde TÜV-normen. TÜV Nord toetst continu of Athlon Car Outlet zich houdt aan de gestelde eisen. Heb je een occasion op het oog bij Athlon Car Outlet? Dan weet je zeker dat deze 2dehands auto in het bezit is van een innamerapport van TÜV.